Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kontakt

Huvudansvarig för den svenska delen av TEDDY-studien är Åke Lernmark, professor i Diabetesforskning vid Lunds Universitet. Ake [dot] Lernmark [at] med [dot] lu [dot] se (Ake[dot]Lernmark[at]med[dot]lu[dot]se) telefon 040 - 39 19 01.

Enhetschef: Carin Andrén Aronsson, carin [dot] andren_aronsson [at] med [dot] lu [dot] se (carin[dot]andren_aronsson[at]med[dot]lu[dot]se) telefon 040 - 39 11 13.

Om ni önskar mer information om TEDDY-studien är ni välkommen att kontakta studiens huvudansvarige, enhetschef eller någon av TEDDY:s forskningssjuksköterskor.

Om ni tidigare deltagit i TEDDY:s uppföljning, men av någon anledning hoppat av är ni välkomna att komma med i studien igen. I så fall kontaktar ni någon av TEDDY:s forskningssjuksköterskor.