Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Världsdiabetesdagen 2022

Världsdiabetesdagen.Logotype.

Var med och uppmärksamma världsdiabetesdagen!

I Malmö den 12 november och Kristianstad den 13 november kommer företag som är verksamma inom diabetesområdet ställa ut och föreläsare berättar om det senaste inom diabetesforskningen.

I Malmö kommer medeonstipendiet delas ut till TEDDY forskaren professor Helena Elding Larsson och TEDDY mottagningen i Malmö finns på plats med information om diabetesstudierna.

Läs mer om världsdiabetesdagen i Malmö den 12 november (nytt fönster)

I Kristianstad kommer bland annat TEDDYs professor Åke Lernmark föreläsa. Dessutom har de barn som kommer en chans att vinna ett presentkort till Leo´s lekland. TEDDY mottagningen i Kristianstad finns på plats med information om diabetesstudierna och där kan ni pärla ert diabetesarmband.

Läs mer om världsdiabetesdagen i Kristianstad den 13 november (nytt fönster)